Contact

Voor een algemene vraag of voor een reactie op de website vragen wij u gebruik te maken van het formulier onderaan deze pagina. Voor een specifieke vraag kunt u contact opnemen met de volgende leden van het TKI bureau: Albert Bosma, voor PPS toeslag (voorheen TKI toeslag) regeling, financiële zaken, of Michiel Blind, voor bestuurlijke en algemene zaken. Wij zullen ons best doen om op uw reactie of vraag zo spoedig mogelijk te reageren.

TKI Deltatechologie bureau

Michiel Blind

06 – 5133 2830

Michiel Blind werkt het grootste deel van zijn loopbaan aan samenwerking en programmering van kennis- en innovatie in het waterbeheer. Vanuit Rijkswaterstaat werkte hij enkele jaren aan de samenwerking tussen de grote Nederlandse instituten rondom ontwikkeling, toepassing en beheer en onderhoud van modelinstrumentaria, het Standaard Raamwerk Water Programma. Michiel bracht deze samenwerking naar Europees niveau in een tiental projecten in het ‘Catchment Modelling (CatchMod)’ initiatief. Sinds 2008 coördineert Michiel de inzet van Deltares in Europees onderzoek en innovatie, onder meer door waar mogelijk invloed uit te oefenen op de inhoud van onderzoeksprogramma’s en bijbehorende spelregels. Vanaf 2017 is Michiel betrokken bij TKI Deltatechnologie in verschillende rollen: secretaris van de Programmacommissie (sinds 2017), voorzitter beoordelingscommissie PPS voorstellen (2018-2020), Directeur TKI bureau (sinds 2020). Daarnaast is hij lid van het coördinatieteam van het Nationaal Kennis- en innovatieprogramma Water en Klimaat (NKWK).

Vanuit zijn overzicht stimuleert Michiel de samenwerking tussen partijen en projecten en adviseert hij over financieringsmogelijkheden. Inhoudelijk heeft hij vooral affiniteit met waterkwaliteit en ICT. Michiel bereidt adviezen aan het bestuur rondom financieel-juridische aspecten van Stichting TKI Deltatechnologie voor en zorgt voor het opstellen en uitvoeren van het werkprogramma van het kernteam/bestuur.

Albert Bosma

06 51183359

Team Subsidieondersteuning TKI-Delta
DGA ABFS BV | Subsidiebehandelaar TKI Delta

Albert Bosma is niet alleen de subsidiebehandelaar voor TKI Delta, maar ook de Directeur-Grootaandeelhouder (DGA) van ABFS BV. Hij is betrokken als bestuurder bij Bison Foundation, fungeert als controller voor TKI Watertechnology en kennisinstituut Wetsus, en is voorzitter van de financieringstafel Watertechnology Nederland.
Geboren en woonachtig in Friesland, deelt Albert zijn passie voor watersport met zijn gezin, waar ze samen het Watersportbedrijf De Hoek Watersport in Langweer Dijken runnen.

Johanneke Veeningen

Team Subsidieondersteuning TKI-Delta
Assistent Controller ABFS BV

Johanneke Veeningen is als Assistent Controller bij ABFS BV nauw betrokken bij TKI Delta en TKI Watertechnology. Daarnaast is ze werkzaam bij het kennisinstituut Wetsus. Met haar achtergrond in Bedrijfseconomie (HBO Bachelor aan de NHL Hogeschool) en haar expertise is Johanneke een waardevol lid van ons team.

Arjan Eelkema

Team Subsidieondersteuning TKI-Delta
Assistent Controller ABFS BV

Arjan Eelkema, Assistent Controller bij ABFS, speelt een cruciale rol in de ondersteuning van TKI Watertechnology en Water Alliance. Hij richt zich op subsidies, jaarrekeningen/begrotingen en projecturenoverzichten. Geboren in Dokkum en opgeleid aan de NHL Stenden Hogeschool (hbo Bachelor Finance & Control), voegt Arjan ook een certificaat data-analyse van de Saxion Hogeschool toe aan zijn expertise.
In zijn vrije tijd geniet Arjan van voetballen, reizen en leuke activiteiten met vrienden.

Ik heb een vraag over