Ocean Summit 2019

Geplaatst op:

Wetenschappelijk onderzoek presenteren door sport. Het is een geweldige manier om aandacht te houden. Belangrijker is eigenlijk nog dat sport en vooral zeilen een subliem testobject voor wetenschappers is. Atleten presteren onder druk, in een bepaalde periode en hebben minder afleiding dan niet-sporters. En

Erasmus MC en Defensie personeel werken samen aan een innovatieve onderzeeboot. Het programma is ooit bedacht nav zeezeilers en werkdruk.

dat is precies de basis van de Ocean Summit 2019. Op vrijdag 21 juni tijdens Sail Scheveningen ontmoette meer dan honderd mensen in de DutchSail Teambase. Door uiteenlopende sprekers werden ideeën gepresenteerd over kennis en innovaties met betrekking tot schone zeeën. Ook werden de mogelijkheden van toegepast onderzoek gecombineerd met nieuwe hightech futuristische boten. Dit alles met als doel innovaties en nieuwe samenwerkingsverbanden te versnellen. Vanaf de DutchSail Teambase hadden de deelnemers een perfect beeld van de oudere tallships van over de hele wereld.

Bron: topsector water