Update Kennisconferentie

Geplaatst op:

Nog maar 8 nachtjes voor de Kennisconferentie WAT ER IS van Topsector Water & Maritiem op woensdag 5 juni. Het wordt een uniek event waar ervaringen uit het verleden worden gebruikt om de toekomst gezamenlijk vorm te geven. Wat mag je verwachten?

Afgelopen tijd is hard gewerkt door de verschillende kernteams om een spetterende conferentie op te tuigen. De mix aan geregistreerde deelnemers belooft veel goeds. Het is een weerspiegeling van het netwerk in de brede watersector.

WAT ER WAS

De cijfers van topsectorbeleid voor Water-, Deltatechnologie en Maritiem van de afgelopen jaren zijn opgeteld en worden geanalyseerd door Mark van Koningsveld (secretaris bedrijfsleven TsW&M). Mark geeft onder geen beding iets van de getallen prijs, maar het werkteam is onder de indruk.

WAT ER KOMT

Wat is het effect van het missiegedreven innovatie beleid op onze huidige structuur en hoe passen onze innovatie agenda’s hier het beste in? De middag wordt gebruikt om in korte sessies elkaar expertise te gebruiken. Het World Café is een beproefd concept om dit op zeer efficiënte wijze te bespreken. Roeland Allewijn, Henk Nieboer, Ivo Demmers en Ad van Wijk zijn onder meer de mannen die het café zullen leiden op respectievelijk de thema’s: Digitalisering, Nature based Solutions, Water&Energie en Voedsel&Water.

Nog maar enkele plekken zijn beschikbaar, dus geef het door aan collega’s en bekenden of deel het via social media. Wij hebben zin in deze veelbelovende dag en zien je graag op 5 juni!

Bron: topsector water