Uitnodiging Delta Water Challenge Event 18 oktober

Geplaatst op:

Heb jij een idee voor een toekomstbestendige Delta of wil je graag meewerken aan oplossingen van anderen. Kom dan op 18 oktober naar het Challenge Event van de Delta Water Challenge!

Studenten, ondernemers en andere professionals komen samen om te werken aan oplossingen voor twee uitdagingen; Toekomstbestendige Stad en Veerse Dam.

Tijdens het Challenge Event kun je jouw oplossing in de pitch rondes voor één van de uitdagingen presenteren of bijdragen om ideeën van anderen te versterken. Je kunt daarbij aangeven waar je naar op zoek bent en wat je inbrengt. Tijdens de Meet & Greets kun je contacten leggen met ondernemers en organisaties zoals Provincie Zeeland, Evides Waterbedrijf, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen en HZ University of Applied Sciences. Maar ook met studenten en andere (toekomstige) professionals. Al deze partijen kunnen jou helpen met het doorontwikkelen van oplossingen tijdens de Challenge. Het doel van deze dag is teams te maken rondom de oplossingen die klaar zijn voor de volgende fase.

 

Programma

12:30 uur                            Inloop

13:00 uur                            Welkom

13:15 uur                            Pitch ronde 1

13:30 uur                            Bezoek de innovatiemarkt – Meet & Greet

14:15 uur                            Pitch ronde 2

14:30 uur                            Bezoek de innovatiemarkt – Meet & Greet

15:15 uur                            Pitch ronde 3

15:30 uur                            Bezoek de innovatiemarkt – Meet & Greet

16:00 uur                            Join the team!

16:30 uur                            Afronding presentatie van de teams

17:00 uur                            Borrel

 

Het Challenge Event is voor:

  • Ondernemers, medewerkers en (young) professionals met een oplossing
  • (Young) professionals die graag aan een oplossing willen werken
  • Experts, ervaringsdeskundige en partners die interesse hebben de teams verder te helpen.

 

Aanmelden
Deelname aan het Challenge Event is kosteloos en kan tot 11 oktober. Meer informatie vind je op www.deltawaterchallenge.com/meedoen. Direct aanmelden en een ticket voor het Challenge Event bemachtigen kan hier.

Meer over de Delta Water Challenge

De Delta Water Challenge geeft slimme oplossingen voor een toekomstbestendige Delta een boost. Wat is er nodig voor een toekomstbestendige Delta? Studenten, ondernemers en andere professionals worden uitgedaagd om samen aan de slag te gaan tijdens de Delta Water Challenge.

 

De afgelopen weken hebben ondernemers, studenten en medewerkers kennis gemaakt met de Delta Water Challenge en de twee uitdagingen die centraal staan;

de Toekomstbestendige Stad en Kustverdediging Veerse Dam. Op https://www.deltawaterchallenge.com/uitdagingen-1/ kun je meer lezen over de uitdagingen en terugblikken bekijken van eerdere meetups.