Samen maken we de Buiten Ruimte; zo doe je dat!

Geplaatst op:

Afgelopen weken hebben de opnames plaatsgevonden voor het televisieprogramma Ondernemend Nederland van RTL7. In dit programma laten wij zien hoe dat ‘samen maken’ in de praktijk er aan toe gaat. Wilt u weten hoe dat er uit ziet? Kijk dan op zondag 30 september om 9.55uur op RTL7.

Waar staat buitenruimte.info voor?

Goed ontworpen, aangelegde en beheerde buitenruimte heeft een grote meerwaarde voor de leefbaarheid en de economische ontwikkeling van het stedelijk gebied. Het MKB is de uitvoerende partij voor een groot deel van de werken in de openbare ruimte en staat voor vakmanschap en betrokkenheid bij de stad.

Het Kennisportaal BuitenRuimte is hét platform voor praktisch informatie voor de realisatie van klimaat adaptieve steden.

Het portaal is  ontwikkeld vanuit het onderzoeksprogramma Klimaatwerk in uitvoering TKI Deltatechnologie, en de ervaringen met de uitvoering van projecten in het kader van de zogenoemde Open Convenanten. Het kennisportaal wordt beheerd en onderhouden door Building Changes i.s.m. MKB-Infra en de Hogeschool van Amsterdam.