werkconferentie 1 juni 2017 “Bouwen aan een Veerkrachtige Scheldedelta”

Geplaatst op:

Op 1 en 2 juni 2017 organiseren Delta Academy, onderdeel van HZ University of Applied Sciences en Rijkswaterstaat de werkconferentie “Bouwen aan een Veerkrachtige Scheldedelta” aan de kust in Vlissingen.  

Tijdens deze werkconferentie schetsen keynote-speakers de noodzaak waarom het belangrijk is om met diverse partijen te bouwen aan een veerkrachtig gebied; ook deze delta is immers onderhevig aan de gevolgen van klimaatverandering. Vervolgens presenteren onderzoekers resultaten uit recent praktijkgericht onderzoek. In workshops worden bezoekers uitgedaagd mee te denken over de uitdagingen die er liggen en welke onderzoeksonderwerpen ten grondslag liggen aan mogelijke oplossingen. De uitdagingen op het gebied van eco-engingeering, civiele techniek en water management zijn ontzettend leerzaam voor hbo-studenten.

Meer informatie over deze werkconferentie vindt u op de website van HZ University Of Applied Sciences. Hier vindt u ook het programma en praktische details.

U bent van harte welkom deel te nemen aan deze werkconferentie.