EQA-Box/-River/-Stuw – energie uit waterkracht in TOP 100 jaar 2017

Geplaatst op:

EQA Projects is een bedrijf dat zich bezighoudt met het opwekken van energie uit waterkracht. Dit kan zijn door vallend maar ook door stromend water. Beide vormer hebben één ding gemeen, de stroom wordt opgewekt door een eeuwen oude techniek, namelijk het waterrad. Welke met onze ontwikkelde technologieën Smart is gemaakt. Dit eeuwen oude waterrad is al lange tijd uit ons landschap verdwenen door de komst van fossiele brandstoffen.

Iedereen is het er over eens dat het fossiele brandstof tijdperk op zijn eind is. We zijn volop bezig om energie-neutraal te worden d.m.v. zon en wind. Aangezien onze planeet voor 70% uit water bestaat kunnen we deze bron niet onbenut laten.

Het idee van EQA Projects is gebaseerd op het eeuwenoude waterrad. Wat dat betreft niets nieuws onder de zon. Echter hebben zij het waterrad opnieuw uitgevonden in een 2.0 versie. Hiermee tonen zij, volgens eigen zegge, aan dat waterkracht weldegelijk lonend kan zijn. Iets wat tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden. Voor deze innovatie is EQA projects geselecteerd voor Kamer van Koophandel “innovatie Top 100 MKB 2017. Voor meer info over EQA projects klik hier.

EQA STUW productflyer A4

EQA BOX productflyer A4

EQA RIVER productflyer A4