Politiek café Verdien- en Innovatiekracht NL

Geplaatst op:

De Nederlandse economie draait na moeilijke jaren steeds beter. Het aantal banen stijgt en op de Global Competitiveness Index van het World Economic Forum staat Nederland vierde wereldwijd – en zelfs op nummer 1 in Europa! Ook het consumentenvertrouwen en de werkgelegenheid zitten in de lift.

Dat het steeds beter gaat, is geen toeval. Om een krachtige economie op te bouwen en vast te houden is samenwerking een vereiste. Het lukt niet als ieder voor zichzelf het wiel uitvindt. Bedrijfsleven en kennisinstellingen zetten zich samen met de overheid in om de toppositie van Nederland vast te houden. De stevige samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid is een garantie voor vernieuwing en het benutten van kansen in de (inter)nationale markt.

Hoe gaat u als komende politieke generatie bijdragen aan de innovatie en verdienkracht van Nederland? Neem deel aan het politiek café met vertegenwoordigers vanuit wetenschap, industrie en politiek en laat u inspireren door ronde tafels, columns en showcases. Dit alles op donderdag 23 februari in Den Haag. Meer informatie volgt medio januari 2017.

Powered by: de Topsectoren, Team ICT en Topteam Sport

Bron: topsector water