Ambassadeursconferentie

Geplaatst op:

Op donderdag 2 februari 2017 vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomt krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal. Verken uw internationale handelsmogelijkheden en meld je aan via de site.

ambassadeursconferentieInternationaal & diplomatiek netwerk
Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Op de Bedrijvendag zijn er meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates
Tijdens deze dag kunt u korte één-op-één gesprekken aangaan met de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Programma
Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 19 januari 2017.

15:15 Inloop, ontvangst en registratie

15:45 Welkom
16:00 Ronde 1 t/m 4 speeddating

17:00 Ronde 5 t/m 8 speeddating


18:00 Netwerkreceptie & uitreiking Ambassadeprijs

19:30 Einde netwerkreceptie

Bron: topsector water