5 jaar Building with Nature

Geplaatst op:

Vijf jaar na aanleg van de Zandmotor presenteren wij de eerste onderzoeksresultaten van dit pilotproject. De Zandmotor is een kennis- ontwikkelingsproject waarin overheid, bedrijfsleven, kennisinstellingen en non-profitorganisaties samenwerken. Tijdens een tweedaags internationaal congres staat de werking van de Zandmotor centraal. Aan de hand van speeches, interviews, een expomarkt, workshops en thema-excursies kijken we naar onder andere morfologie, natuur- en recreatieontwikkeling.

Programma

Op 14 september worden in de ochtend resultaten van de monitoring plenair gepresenteerd. In de middag staan er 6 thematische parallel sessies met experts gepland. Aansluitend netwerkborrel en diner. Op 15 september worden thema excursies op de Zandmotor (Kijkduin) georganiseerd en demonstratie ‘Zand als bouwmateriaal’ gehouden. Aansluitend lunch. U vind hier meer informatie.

Gegevens

Benieuwd naar de resultaten van de Zandmotor en de mogelijkheden voor toepassing op andere plekken? Meld u hier aan of mail. De voertaal tijdens het congres is Engels. De congreslocatie op 14 september is het Kurhaus in Scheveningen. De activiteiten op 15 september vinden plaats in Kijkduin.

Bron: topsector water