Ocean Thermal Energy Conversion symposium

Geplaatst op:

Het Internationale OTEC Symposium is de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor mensen die werken met Ocean Thermal Energy Conversion.  Het symposium is een verzameling van industrie-experts, NGO’s en regeringen over de hele wereld om te spreken over de situatie van de bedrijfstak. De sector heeft veel toekomst muziek.

Dit jaar zal de 4e Internationale OTEC symposium plaatsvinden in Nederland op zowel de TUDelft als in de RAI te Amsterdam op 25 en 26 oktober 2016.  Het symposium zal mede worden gehost door de Offshore energie 2016 en de TU Delft.

Het symposium biedt deelnemers de mogelijkheid om te leren over de nieuwste OTEC technologie en marktontwikkelingen. Daarnaast is er ruime gelegenheid om te netwerken met de OTEC-industrie en de markt. Aanwezigheid op het symposium inclusief gratis toegang tot de Offshore Energy Exhibition-2016 (met meer dan 11,865 bezoekers in 2015) zal voorzien in een nauwere samenwerking tussen technologie ontwikkelaars, leveranciers, financiële deskundigen en alle andere partijen die bezig zijn met offshore energieoplossingen. Inschrijven kan hier.

OTEC Symposium & Marine Energy Event € 350,00
OTEC Symposium € 275,00
Marine Energy Event € 125,00
Offshore Energy Exhibition Included

Bron: topsector water