Congres Deltas & Ports of the Future

Geplaatst op:

Donderdag 28 januari organiseert de TU Delft het DIMI Congres Deltas & Ports of the Future; towards new synergy of Delta Technology, Spatial Design and Governances. Een event met diner, met honderden relevante bezoekers uit het veld, zoals Rijkswaterstaat,  waterschappen, ingenieursbureaus en wetenschappers. Centraal staat de discussie hoe slimme combinaties gemaakt kunnen worden met hoogwaterbescherming en andere maatschappelijke uitdagingen, waaronder stedelijke ontwikkeling. VPdelta is aanwezig voor het etaleren van concrete innovaties als SLAMdamTubeBarrierUrban GreenHKVIndymoHillBlockRecycled Park,WaveDroid.

Kortom, een niet te missen gelegenheid om te netwerken met zowel potentiele afnemers als potentiele businesspartners. Voor het volledige programma en (gratis) registratie klik je hier. Het congres vindt plaats in de aula van de TU Delft.