RDM werkt gezamenlijk aan innovaties

Geplaatst op:

RDM Rotterdam is het innovatielab van het Rotterdamse havengebied. De voormalige werf biedt nu plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek die samen aan innovaties werken.

Hier komen uiteraard de nieuwste machines en faciliteiten bij kijken.

RDM Centre of Expertise is het door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam.

RDM Centre of Expertise is van plan om samen met de partners Havenbedrijf Rotterdam en RDM Makerspace de faciliteiten in Innovation Dock op de campus de komende jaren te ontsluiten en uit te breiden met nieuwe high tech apparatuur.

Dit zal er voor zorgen dat:

–          MKB-bedrijfsleven toegang heeft tot deze state-of-the-art amd high end apparatuur, machines en labfaciliteiten voor prototyping en testen.

–          een ondernemer in een half jaar zijn/haar innovatief idee met behulp van een innovatieteam verder kan ontwikkelen tot een prototype.

Een innovatieteam bestaat uit onderzoekers, experts en studenten van Hogeschool Rotterdam die in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven werken aan nieuwe producten.

–          ondernemers advies kunnen inwinnen bij experts variërend van technisch tot marketingadvies.

RDM Innovation Connector wordt de one-stop-shop voor ondernemers om toegang te krijgen tot alle faciliteiten en inhoudelijke ondersteuning.

Om de diensten van RDM Innovation Connector goed te kunnen afstemmen op de wensen van onze klanten nu en in de toekomst, vragen wij u als relatie van RDM Centre of Expertise de vragenlijst in te vullen (zie onderstaande link). Het invullen van de vragenlijst zal u hooguit 10 minuten kosten.

http://docs.google.com/forms/d/1mk68cymgHhGwpQ6eMXhPPXDC6AVssdbGWXItyAq9ogQ/viewform?usp=send_form