25 nov Symposium De Klimaatbestendige stad

Geplaatst op:
Op het symposium presenteren we resultaten van ons onderzoek over het klimaatbestendig inrichten van de stad. Het interactieve programma bestaat uit lezingen, interviews, werksessies en discussies met de zaal.   Kijk voor meer informatie op deze site

Inschrijven kan via deze link tot uiterlijk 23 november

Voor wie: een mix van beheerders en ontwerpers van de openbare ruimte, zowel op water, weg als groen. Wanneer: 25 november 2015 Waar: Auditorium Hogeschool van Amsterdam Weesperzijde 190, Amsterdam (naast station Amstel)

Samenwerkende partners

Dienst Zuidas (gemeente Amsterdam) Ingenieursbureau Amsterdam (gemeente Amsterdam) gemeente Eindhoven gemeente Hoogeveen gemeente Houten Waternet Hanzehogeschool Groningen, Lectoraat Ruimtelijke Transformaties

Hogeschool van Amsterdam