Netwerk van VP-Delta en TKI deltatechnologie?

Geplaatst op:

Het Valorisatieprogramma Deltatechnologie en Water (VPdelta, www.vpdelta.nl ) en de TKI deltatechnologie zijn op zoek naar het innovatieve MKB in de deltatechnologie. Dit is de kans om uzelf als MKB’er in de Deltasector toe te voegen aan het startersnetwerk van VP-Delta en de TKI deltatechnologie en nog meer starterskansen te benutten. Graag komen we met u in contact om te onderzoeken waar uw behoeftes liggen en waarin clusterorganisaties (zoals VPdelta en de TKI) meer aansluiting voor u kunnen faciliteren.

 

Is uw bedrijf een innovatief MKB bedrijf startend in de deltatechnologie en bent u nog niet in direct contact met VPdelta of de TKI deltatechnologie? Neem dan contact met ons op. Gelieve deze uitnodiging ook binnen uw netwerk uit te zetten.

 

Rik Huisman

rik.huisman@InnovationQuarter.nl