Neem deel aan de Waterinnovatieprijs 2015!

Geplaatst op:

Neem deel aan de Waterinnovatieprijs 2015 en speel uw waterinnovatie in de kijker! Met de Waterinnovatieprijs beloont en stimuleert de Unie van Waterschappen vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water. De waterschapstaken staan centraal: de zorg voor waterveiligheid, schoon en voldoende water.

Meedoen!
Geïnteresseerd? Meld uw project(en) dan nu aan. De inschrijving sluit op 2 oktober 2015. Op www.waterinnovatieprijs.nl vindt u meer informatie over de criteria en hoe u uw project(en) kunt inschrijven. Alle inzendingen worden met een korte omschrijving op de website gepubliceerd, waardoor uw innovatieve oplossing extra aandacht krijgt.

Klaar voor de toekomst
Naast de gebruikelijke categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water is er dit jaar een nieuwe categorie: Klaar voor de toekomst. Voor deze nieuwe categorie komen projecten of organisaties in aanmerking die een bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van waterschaps(gerelateerde) organisaties, met speciale aandacht voor diversiteit, jong talent, mobiliteit en toekomstgerichte HRM. Waterschappen kunnen daarnaast een succesvol waterbergingsproject inzenden voor de Jaar van de Ruimte-prijsvraag. Klik hier voor meer informatie.

Intensief begeleidingstraject ter waarde van 15.000 euro
De winnaars in de 4 categorieën ontvangen naast een glaskunstwerk ook een intensief begeleidingstraject ter waarde van 15.000 euro. Een traject op maat waarbij een passende innovatiemakelaar de winnaar ondersteunt bij de verdere realisatie of marktintroductie van de innovatie, aangeboden door de Unie van Waterschappen, de Topsector Water en het Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water.