floodproof alt
floodproof onderschrift

Open middag Flood Proof Holland op 1 juli 2015

Geplaatst op:

Op woensdag 1 juli organiseert VPdelta een event op Flood Proof Holland. Flood Proof Holland is een unieke test- en demonstratiefaciliteit voor innovatieve tijdelijke overstromings- en preventiemaatregelen in Delft. U kunt hier state-of-the-art innovaties zien tijdens grootschalige overstromingssimulaties. Bij Flood Proof Holland werken Nederlandse ondernemers samen met publieke partijen, medewerkers en studenten van kennisinstituten (zoals TU Delft) om innovatieve en praktische oplossingen te vinden welke bescherming bieden tegen het stijgende water. De faciliteit wordt ook gebruikt voor het testen en demonstreren van andere water management gerelateerde innovaties. De afgelopen jaren hebben al vele nationale en internationale delegaties en media Flood Proof Holland bezocht.

Een grote delegatie van het IAHR congres in Den Haag zal ons op 1 juli bezoeken en wij nodigen u van harte uit om ook bij dit event te zijn.
Als u wenst deel te nemen verzoeken wij u om u via deze aanmelder te registreren. U ontvangt na registratie het programma en de routebeschrijving.

Wanneer: Woensdag 1 juli
Tijd: 14.15 – 16.00
Waar: Flood Proof Holland, Delft
Kosten: –