Fibercore Europe (Winnaar Waterinnovatieprijs 2014) te zien op Infratech 2015

Geplaatst op:

Van 20 t/m 23 januari vindt in Ahoy Rotterdam de tweejaarlijkse conferentie InfraTech 2015 plaats. Met 20.000 bezoekers en meer dan 500 stands is deze beurs voor startups een unieke mogelijkheid om zich te presenteren aan het veld. In de VPdelta stand (Water Paviljoen stand 4.408) kunt u kennis maken met diverse startups en hun innovatieve producten en oplossingen. Toegang tot de Infratech krijgt u door zich kosteloos te registreren op de event website. Wij hopen u allen te mogen begroeten volgende week!

Een van de winnaars van de Waterinnovatieprijs 2014, Fibercore Europe, organiseert tijdens de InfraTech 2015 driemaal per dag een show van hun innovatieve duurzame composietoplossing voor de ontwikkeling van onder andere sluisdeuren en bruggen. U kunt hier kennismaken met de voor- en nadelen van dragende constructies uit vezelversterkte kunststof (composiet) voor de civiele sector. Graag nodigen wij u uit om de show van Fibercore in hun eigen stand, 1.312 te bezoeken. Op donderdag 22 januari zal Ruben Geradts van VPdelta bij de middagshow van 14.00 uur aanwezig zijn om u te verwelkomen.